CardAccess toegangscontrole    Veiligheid in kaart

CardAccess is het toegangscontrole systeem wat vele jaren probleemloos blijft draaien en dat voldoet aan alle eisen die vandaag worden gesteld. Dat is reeds bewezen in universiteiten, ziekenhuizen, vliegvelden, banken, winkels en eigenlijk al de overige sectoren.

Met de allernieuwste versie, CardAccess 4000, leggen we de lat nog hoger.

  • De nieuwe interface ziet er fris uit en werkt intuïtief 
  • Nieuwe integraties zijn nu nog makkelijker te realiseren, dankzij een nieuw platform
  • De processortijd was al de snelste, maar is nu nog sneller.

CardAccess opent deuren razendsnel, lijkt onverwoestbaar en kan eenvoudig koppelen 
met bijvoorbeeld camera’s en CRM systemen. Dat is pas een slimme investering!

CardAccess credits

CardAccess 4000 “credits”

De nieuwe CardAcess 4000 software biedt veel bijzondere mogelijkheden. Eén daarvan is de functie “beperkt gebruik” ook wel credits of tegoed genaamd.
Het betekent dat aan een gebruiker een tegoed wordt gegeven en dat bij iedere transactie 1 van het tegoed wordt afgeschreven. Dit is instelbaar per gebruiker en kan worden toegepast bij een kaartlezer voor toegang tot een pand, gebruik van een apparaat of bijvoorbeeld bij een parkeergarage evt. met een kentekencamera. Deze optie is uitermate geschikt als iemand beperkt of zelfs eenmalig toegang tot een faciliteit of pand moet krijgen.

CardAccess pin

CardAccess 4000 PIN

CardAccess ondersteunt uiteraard lezers met kaart + PIN. De PIN code kan zelfs tot 9 cijfers zijn, de werking van de lezer met kaart, kaart + PIN of alleen PIN is variabel en kan naar wens door de operator of automatisch via een tijdzone worden geselecteerd.
Voor bijzondere situaties kan ook “CardKey-In” worden geselecteerd. Met deze functie kan een bezoeker of gast (denk aan kantoor of hotel) vooraf een veilige code gemaild worden. De PIN code kan voor deze functie tot maximaal 19 cijfers worden verlengd.

CardAccess cloud

CardAccess 4000 in de Cloud

Met de introductie van CardAccess 4000 kan communicatie tussen panden onderling worden geregeld. In plaats van continue verbinding kan een “event-driven” communicatie worden geselecteerd. Dit betekent minder data en daarmee wordt de benodigde bandbreedte enorm verminderd; ideaal voor als CardAccess in de Cloud wordt toegepast.

CardAccess identificatie

CardAccess gebruiker met meerdere identificaties

Bij traditionele toegangscontrolesystemen wordt aan een gebruiker een kaartnummer gekoppeld. Bij CardAccess 4000 gaat dit verder; toegang kan ook worden verleend met een zender, biometrie of auto-kenteken; allemaal gekoppeld aan één gebruiker. Dit maakt beheer van een uitgebreid toegangscontrolesysteem veel eenvoudiger en overzichtelijker.

CardAccess calamiteit

CardAccess 4000 Calamiteiten Management

De response op diverse soorten calamiteiten of bedreiging kan worden voorbereid of voorgeprogrammeerd. Een bedreiging kan bijvoorbeeld een bommelding zijn, een agressief persoon of een brandmelding. Afhankelijk van de situatie kan direct met één druk op de knop worden geregeld dat bepaalde deuren dicht blijven, toegangsrechten van BHV- of beveiligingsmedewerker worden uitgebreid en rechten van “normale” gebruikers worden beperkt om te voorkomen dat zij in een gevarenzone komen.
Een onbeperkt aantal scenario’s kan van te voren in een calamiteitendraaiboek in CardAccess 4000 worden voorgeprogrammeerd.
Toegangsrechten in CardAccess 4000 verder uitgebreid
Uiteraard is vooraf te bepalen per welke datum een gebruiker toegang krijgt, tot welke deuren en tot wanneer; ideaal dus bij tijdelijke contracten.
Dit is nog verder verfijnd. Naast datums kan nu ook een tijd aan een gebruiker worden gekoppeld. Hierdoor kan een uurtje toegang tot een select aantal deuren worden verleend; ideaal voor een service- monteur.

CardAccess webclient

CardAccess 4000 Webclient

Met de introductie van de CardAccess 4000 is de webclient functionaliteit geschikt voor volledig beheer op afstand. Deze webclient maakt een Cloud gebaseerde oplossing mogelijk en een ”hosted” toegangscontrolesysteem eenvoudiger dan ooit.

CardAccess meerdere huurders

Eén systeem, meerdere huurders in een pand

CardAccess 4000 biedt nu de mogelijkheid om een compleet pand te voorzien van toegangscontrole terwijl huurders uitsluitend het door hen gehuurde deel beheren. Op andere delen hebben zij geen invloed en kunnen informatie ook niet inzien.
De “master” beheerder kan de toegangscontrole bij nieuwe huurders anders indelen zonder nieuwe bekabeling of montage.
Gemeenschappelijke ruimtes zoals centrale hal, liften of garage zijn qua toegang flexibel te beheren.

CardAccess parkeerbeheer

CardAccess 4000 Parkeerbeheer

Het beheer van een parkeerterrein of garage kan complex zijn; zeker als deze wordt gedeeld met meerdere huurders in een kantoorpand. Met CardAccess 4000 wordt het simpel; het aantal parkeerplaatsen kan vrij worden verdeeld per huurder waarbij het systeem bijhoudt hoeveel plekken er nog vrij zijn per huurder.
Toegang en uitgang d.m.v. kaart, sleutelhanger of kenteken; bezoekers melden via de geïntegreerde intercom en worden per huurder ook geteld.
Een parkeergarage kan zo vrij worden verdeeld tot 15 huurders met meerdere parkeerplaatsen; per gebruiker kan ook dag en tijdzone worden toegevoegd.

CardAccess 4000 aan/afwezig weergave

CardAccess 4000 aan/afwezig weergave

Via een webbrowser wordt realtime getoond wie aan- of afwezig is; evt incl. foto en functie ( BHV ). Deze gebruiksvriendelijke functie is handig voor collega’s en essentieel bij calamiteiten.